AMERIKA “YO’QOTILGAN AVLOD” ADABIYOTI: URUSH FOJIASI VA ADABIY MEROS - Siddiqova Iroda Boxodir qizi (Uz Conferences, 2025)
Ushbu maqolada “Yo‘qotilgan avlod” tushunchasi va uning Amerika adabiyoti va madaniyatidagi o‘rni hamda Birinchi jahon urushidan keyin shakllangan ushbu adabiy va madaniy harakat vakillarining hayotga bo‘lgan qarashlari, ruhiy tushkunlik, umidsizlik va begonalik mavzulari yoritilgan.