INFORMATIKA VA AXBOROT TEXNOLOGIYALARI FANIDAN TO‘GARAK TASHKIL ETISH METODIKASI - Normurodova Sadoqat Xoliqulovna; To‘ychiyeva Hilola Tojiddin qizi; Asadova Shaxina Halim qizi (Uz Conferences, 2025)
Ushbu maqolada informatika va axborot texnologiyalari fanidan to‘garak tashkil etish metodikasi yoritiladi. To‘garaklarning asosiy maqsad va vazifalari, o‘quv dasturini ishlab chiqish bosqichlari, samarali pedagogik yondashuvlar, texnik va dasturiy ta’minot hamda natijalarni baholash mezonlari muhokama qilinadi. Informatika to‘garaklarini tashkil etish orqali o‘quvchilarning texnologiyaga bo‘lgan qiziqishi oshirilishi va ularning IT-ko‘nikmalari rivojlantirilishi mumkin