ZAMONAVIY DARS VA DARS TAHLILLINI OʻTKAZISHGA NISBATAN YONDASHUVLAR - Normurodova Sadoqat Xoliqulovna; Abdiroxmonova Zahro; Asadova Shaxina Halim qizi (Uz Conferences, 2025)
Ushbu maqolada informatikani o‘qitishda zamonaviy metodikalar haqida fikr va mulohazalar yuritiladi. Texnologiyaning jadal rivojlanishi, ayniqsa, kompyuter fanlari sohasida ta’lim manzarasini o‘zgartirdi. An'anaviy o‘qitish usullari enditalabalarni raqamli davr qiyinchiliklariga tayyorlash uchun yetarli emas. Informatika fanlarini o‘qitishning zamonaviy usu llari o‘quvchilarda ijodkorlikni, tanqidiy fikrlashni va muammoni hal qilish ko‘nikmalarini rivojlantirishning muhim vositalari sifatida paydo bo‘ldi