AHOLI ORASIDA TIBBIY VA STOMATOLOGIK BILIMNI OSHIRISH (Uz Conferences, 2025)
Ushbu maqolada biz aholi orasida tibbiy va stomatologik bilimlarni oshirishning ahamiyatini hamda aniq ma’lumotni tarqatishda ijtimoiy tarmoqlar, onlayn resurslar, jamoatchilik bilan bog’liq dasturlar va sog’liqni saqlash provayderlari kabi turli kanallarning rolini o’rganamiz. Shaxslarga kerakli bilimlarni berish orqali biz ularga salomatlikni saqlash, kasalliklarning oldini olish, o‘z vaqtida tibbiy va stomatologik yordam olish yo‘lida faol qadamlar qo‘yishda yordam bera olamiz.