BIOLOGIK KIMYO FANI O`QITISHNING INNOVATSION USULLARI (Uz Conferences, 2025)
Ushbu maqolada biologik kimyo o`qitish metodikasini rivojlashtirish va yaxshilash, biologik kimyo fani mavzulariga oid bilimlarni innovatsion yondashuvlar orqali tadbiq qilishni takomillashtirish va uni amalga oshirish qayd etilgan. Pedagogik faoliyatda axborot-kompyuter texnologiyalaridan foydalanishning dolzarbligi ko`rsatilgan. Ta‟limni yanada samarali qilish usullari, zamonaviy texnologiyalardan dars davomida qanday foydalanish usullari haqida ma‟lumot berib o„tilgan