TIBBIYOT OLIGOHI TALABALARGA BIOKIMYO FANINI O’QITISHDA INTEGRATIV YONDASHISH VA MOBIL-ILOVALARDAN FOYDALANISHNING SAMARADORLIGI (Uz Conferences, 2025)
Ushbu maqolada tibbiyot oliy ta’lim muassasalarida integrativ yondashuv asosida biokimyo fanini o‘qitishning zamonaviy texnologiyalar va ularni joriy etishni muhim yo‘nalishlari tahlil qilingan. Tibbiyot oliy ta’lim muassasalarida biokimyo fanini o‘qitishda mobil ilovalardan foydalanish, joriy etish va mustaqil bilim olishga urg‘u berishdan iboratdir.