BOLALAR ILMIY-OMMABOP ADABIYOTINING O’ZIGA XOSLIKLARI (Uz Conferences, 2025)
Mazkur maqolada bolalar adabiyoti, uning asosiy turlaridan biri bo’lmish bolalar ilmiy-ommabop adabiyoti haqida so’z yuritilgan. Bolalar adabiyoti va ilmiy-ommabop bolalar adabiyotining jamiyat rivojida tutgan o’rni, vazifalari, o’ziga xos xususiyatlari, ushbu turkumga kiruvchi matnlar oldiga qo’yiladigan talablar haqida qimmatli ma’lumotlar keltirilgan.