CHET TILLARINI O’QITISHDA INNAVATSION USULLAR VA ADABIYOTNING INTEGRATSIYALASHUVI. (Uz Conferences, 2025)
Mazkur maqolada chet tillarini o’qitishda innovatsion yondashuvlar va adabiyotdan foydalanishning ahamiyati tahlil qilinadi. Adabiyot ta’lim jarayoniga integratsiyalashgan holda til o’rganish jarayonini yanada samarali va qiziqarli qilish imkoniyatlari ko’rib chiqiladi. Zamonaviy texnologiyalar, kommunikativ metodlar va interaktiv o’qitish uslublari yordamida adabiy materiallardan foydalangan holda til kompetensiyalarini rivojlantirish imkoniyati yoritiladi.