INFORMATIKA VA AXBOROT TEXNOLOGIYALARI FANIDAN TO‘GARAK TASHKIL ETISH METODIKASI (Uz Conferences, 2025)
Ushbu maqolada informatika va axborot texnologiyalari fanidan to‘garak tashkil etish metodikasi yoritiladi. To‘garaklarning asosiy maqsad va vazifalari, o‘quv dasturini ishlab chiqish bosqichlari, samarali pedagogik yondashuvlar, texnik va dasturiy ta’minot hamda natijalarni baholash mezonlari muhokama qilinadi. Informatika to‘garaklarini tashkil etish orqali o‘quvchilarning texnologiyaga bo‘lgan qiziqishi oshirilishi va ularning IT-ko‘nikmalari rivojlantirilishi mumkin