DAVLAT VA JAMIYATNI BIRLASHTIRISHDAGI HAMKORLIK TARIXIY SIYOSIY KONTEKSTDA (Uz Conferences, 2025)
Ushbu maqolada hamkorlik tushunchasi va uning tarixiy taraqqiyotda insonlar hayoti va davlatning siyosiy hokimyatni boshqarish jarayonlaridagi vujudga kelgan o‘rni haqida tahlil qilinadi. Shuningdek insonlar hayotida davlatchilikdan tashqari, ijtimoiy hayotda ham hamkorlik va o‘zaro ishonchning muhimligi, davlat boshqaruvida qatnashayotgan tomonlarning funksiyaviy hamkorligi ham muhim ekanligi takidlangan.