GLOBALLASHUV JARAYONIDA AXBOROT XURUJLARINI OLDINI OLISH ZARURATI (Uz Conferences, 2025)
Mazkur maqola globallashuv sharoitida axborot xurujlarini oldini olish zarurati va buning asosiy yo‘nalishlarini tahlil qilishga qaratilgan.